maanantai 7. lokakuuta 2013

Savusimpukkapasta

Olen NIIN mainosten orja! Viikonloppuna ilmestyneessä Hesarin kuukausiliitteessä oli Violan mainoksessa hyvännäköisiä ruokaohjeita ja kun toisessa niistä oli SEKÄ simpukoita ETTÄ savulohta, niin pakkohan sitä oli heti kokeilla. 

Simpukkapastaa simpukkakastikkeella

Niin hyvää! Syötiin kaksistaan heti 4/5 neljän hengen annoksesta. Hups...

Savusimpukkapasta

Ainekset:
250 g pastaa
3 pientä sipulia (ohjeessa purjoa)
1/3 purkillista (n. 100 g) aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä 
50 g kylmäsavulohiviipaleita 
1 rasia Viola rapu -tuorejuustoa 
1 dl pastan keitinvettä
2 rkl sweet chilikastiketta 
1 tlk savustettuja simpukoita öljyssä 
1 dl hienonnettua basilikaa 
Tarjoiluun sitruunalohkoja 

Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike. Leikkaa sipuli pieniksi paloiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Suikaloi lohi. Paista purjo, tomaatit ja lohisuikaleet kevyesti pannulla. Lisää tarvittaessa nokare voita. Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi. Mausta sweet chilikastikkeella. Lisää valutetut simpukat. Kuumenna. Viimeistele basilikalla. Nosta pasta annoslautasille. Jaa päälle kastike. Tarjoa sitruunalohkojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti