torstai 27. helmikuuta 2014

Omenavispipuuro

Nehän ovat kuin kaksi marjaa omenapuuroa!
Röykkiöitä pihalla
Röykkiöitä lautasella
Omenavispipuuro (valmistetaan kuten muutkin vispipuurot)

1 l vettä 
1,5 dl mannasuurimoita
5 dl (syksyllä keitettyä ja pakastettua) omenasosetta 
1-1,5 dl sokeria
1/2 tl suolaa
ripaus kanelia

Kiehauta vesi ja vispilöi sekaan mannasuurimot ja omenasose. Keitä n. 7 min. Sekoita välillä. Mausta sokerilla, suolalla ja kanelilla. Anna puuron jäähtyä ja vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi. Puuron voi syödä myös ilman vatkaamista lämpimänä tai kylmänä maidon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti