Innoittajana toimi Hesarin jauheliha-nacholautanen, tosin ei tehty juustokastiketta, kun ei kumpikaan siitä erityisemmin tykkää.
Tämä on maailman helpointa ruokaa. Aikoinaan opiskeluaikoina poikakaveri oppi tästä helpotetun version (nachojen päälle heitetään tomaattia, sipulia ja juustoa ja siirretään uunin kautta pöytään) joltain kaveriltaan ja tarjoili sitä sen jälkeen käsittääkseni aika monessa poikien peli-illassa. Ja joskus mullekin. Namskis.
Jos jaksaa vähän enemmän nähdä vaivaa, kannattaa tosiaan tehdä ruoan kylkeen oma tomaattisalsa - se on aivan jotain muuta kuin kaupan vaihtoehdot.
Tomaattisalsa
tomaattia
valkosipulia
sipulia
keskivahvoja peperoneja liemessä
limemehua
suolaa
pippuria
Pilko ainekset. Mausta kevyesti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti