Pinaattikeitto on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi suosikkiruoistani. Yleensä olen niin laiska, että en jaksa valmistaa keittoa alusta saakka, sillä mielestäni siitä pakastekuutiostakin tulee ihan saman makuista soppaa... Nyt löysin kuitenkin uuden tavan "tuunata" perinteistä pinaattikeittoannosta - tavallisen keitetyn kananmunan tilalle voikin vaihtaa munamuffini. Toimii!
Tämä muffini on käytännössä pelkkää munaa ja juustoa, siis lisuke. Enemmän perinteisten muffinien näköisten ja ruokaisampien versioiden ohjeen olen jakanut aiemmin.
Munamuffini (4 kpl)
2 munaa
1 dl juustoa
1/2 dl ranskankermaa
suolaa ja pippuria
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Riko kanamunat kulhoon. Raasta juusto ja sekoita se ranskankermaan, kaada seos munien joukkoon ja sekoita.Mausta suolalla ja pippurilla. Voitele neljä annosuunivuokaa öljyllä. Jaa munataikina vuokiin ja pane uuniin. paista noin 10 minuuttia.
...Ja tämän jälkeen voi siirtyä keiton valmistamiseen. Kun soppa on kypsää, hieman jäähtyneet muffinit lisätään kunkin syöjän lautaselle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti